Nov 29

מסעדת קונספט לחם

בשנים האחרונות ישראל ותל אביב בפרט עוברות שינויים קולינריים משמעותיים. העולם נעשה קטן ואנשים רבים אשר מטילים ונופשים מספר פעמים בשנה בחו''ל רוצים לחוות כל זאת גם כאן במדינתנו הקטנה.


זאת הסיבה שמסעדות רבות מתהדרות בקונספט ייחודי אשר אימצו ממקום רחוק ופסטורלי ממדינות שונות מרחבי הגלובס.  הידע אשר נצבר במהלך שנים רבות, חווית הטעמים והניחוחות מושכים רבים וטובים מתחום המסעדנות לנסות דברים חדשים, מרכיבים רעננים ולעיתים קונספט שלם מיובא ומנוסה על הקהל הישראלי שצמא תמיד למקוריות ולרעננות, במיוחד בתחום המזון.


מאחורי הרעיון של ברד סטורי אכן עומד קונספט ייחודי ומקורי שלא נראה עדיין בארץ. מצד אחד המטבח שלנו עדכני ובתפריט תוכלו למצוא מאכלים שונים ממטבחים רבים ומגוונים מרחבי העולם המודרני והמסורתי יותר. אפילו אם הקונספט אינו מסעדה טבעונית, החברה עדיין עושה מאמצים לשמירה על בריאות הציבור.


אך הקונספט שבבסיסו עומד הרעיון כולו הוא הלחם שמשמש שחקן מרכזי בכל מנה ומנה הוא הדבר החדש שאותו אנו כבר במשך שנה ובהצלחה מסחררת מפתיעים מחדש את הקהל הישראלי שצמא לדברים מקוריים.