Nov 29

מטבח לחם

בשנה האחרונה צצה מסעדה חדשה בנוף האורבני התל אביבי ששמה ברד סטורי קונספט ייחודי, מקורי ופורץ דרך במטבח הלחם. מטבח הלחם של הברד סטורי בשונה ממקומות אחרים מביא איתו משב רוח של מקוריות וחלוציות השונה משאר המסעדות שהכרתם.

שלא כמו במסעדות אחרות בהן לצד המנות מוגש הלחם ולא מהווה חלק מהותי מהמנה אנחנו בברדסטורי לקחנו את הסדר והפכנו אות על פיו-הלחם ומטבח הלחם הפך להיות מרכזי. במטבח הלחם  ובמסעדה עובדים השף ירון וצוות האופים יום וליל במטרה להביא לכם מנות שונות המורכבות מסוגי לחמים שונים אשר עוטפים את המנות המגוונות שלנו הן במראה והן בטעם ויוצרים חוויה קולינרית חדשה ומקורית. ספגטי עם פרורי לחם דורום ועשבים, המבורגר שמוגש בתוך לחמניית גבינת גאודה, סלט עוף טנדורי שמוגש עם קרוטוני לחם קארי- במסעדת ברדסטורי ובמטבח הלחם הייחודי שלנו אנו משנים את האבולוציה של המנה והתוצאות פשוט מהממות.


במסעדות אחרות הלחם פשוט נקנה ולא נאפה במקום ומוגש לצד המנות בתפריט. אצלנו לעומת זאת אין לכם מה לחשוש מטריות הלחם שכן המטבח הוא מטבח לחם ייחודי במסעדה מאפייה אשר משרתת את קהל לקוחותינו המעוניין לרכוש לחמים מסוגים שונים ולקחת את החוויה איתו הבייתה.